Vechtsporter Perry Ubeda deelnemer Swim to Fight Cancer

Nijmegen - Perry Ubeda, 'Dynamite' voor de kenners, zwemt mee met Swim to Fight Cancer Nijmegen op zondag 9 september in de Spiegelwaal. De geboren en getogen Nijmegenaar is bekend als vechtsporter en heeft internationaal veel prijzen gewonnen. De laatste jaren is hij vooral bezig op sociaal-maatschappelijk vlak, namelijk als docent weerbaarheid en agressieregulatie. Ubeda draagt het zwemevent een warm hart toe: "Met Swim to Fight Cancer help je mensen die aan het vechten zijn voor hun gezondheid. Sporten om anderen te helpen, beter kunnen wij toch niet bezig zijn?"

Boxclinic

Op maandag 13 augustus geeft Perry een gratis boxclinic. Iedereen die tussen de 9 en 15 jaar is en zin heeft in een lesje boxen, kan zich in schrijven via info@swimtofightcancer.nl. Start om 18.30 uur op het strand van de Lentse plas bij Grandcafé LIZ. Na de clinic wordt er samen een rondje gezwommen als voorbereiding op de Swim. Voor een vrijwillige bijdrage aan het goede doel is een collectebus aanwezig.

Swim to Fight Cancer

Swim To Fight Cancer is een recreatieve zwemtocht van 500 meter (jeugd) en 1500 meter (volwassenen) met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel, namelijk Stichting Fight Cancer, die alle donaties ter beschikking stelt aan kankeronderzoek naar betere behandelmethoden, zodat kanker op korte termijn geen dodelijke ziekte meer zal zijn.

Kijk op https://nijmegen.swimtofightcancer.nl voor meer informatie over dit evenement.

Meer berichten