Lerrie Grooten.
Lerrie Grooten.

Vriendelijk briefje achter de ruitenwissers

Nijmegen - Kom je na het boodschappen doen terug bij je auto, zit er een briefje achter de ruitenwisser. Reclame, een bekeuring, iemand is tegen je auto aangereden en heeft een berichtje achtergelaten? Nee, het is goed nieuws! Lerrie Grooten uit Nijmegen heeft samen met een vriend dit weekend 550 'happy notes' (vriendelijke papiertjes) met de tekst 'Ik wens je een dag met veel geluk' verspreid in Nijmegen.

"We hebben ze onder de ruitenwissers gestopt van alle auto's die geparkeerd stonden in de parkeergarage onder winkelcentrum Dukenburg en van auto's bij de meubelboulevard. Verder hebben we ook positieve berichtjes achtergelaten onder de ruitenwissers van auto's geparkeerd bij twee flats. Wat we hebben gedaan wordt ook wel random acts of kindness genoemd."

Grooten is genomineerd voor de gouden Venus van Milo prijs. Een prijs 'voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goeds doet voor de Nederlandse samenleving'. Stemmen kan nog tot en met 9 september via www.goudenvenusvanmilo.nl. De winnaar ontvangt 10.000 euro die hij of zij mag besteden aan een project om Nederland beter te maken.

www.findyourselfamomenttogrow.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten