Vlnr. De vader van Zahraa, Zahraa en burgemeester Mark Slinkman.
Vlnr. De vader van Zahraa, Zahraa en burgemeester Mark Slinkman.

Uitreiking geboortecadeau gemeente Berg en Dal

Berg en Dal - Zahraa is het eerste kindje dat in 2018 in de gemeente Berg en Dal is geboren. Daarom kreeg zij onlangs als eerste het nieuwe geboortecadeau van de gemeente Berg en Dal, de tuimelringpiramide. De ouders van Zahraa namen het geboortecadeau in ontvangt uit handen van burgemeester Mark Slinkman.

Inwoners van de gemeente Berg en Dal konden eerder dit jaar via Facebook kiezen wat de gemeente cadeau ging doen aan ouders die een geboorteaangifte komen doen. De tuimelringpiramide kreeg de meeste stemmen. De tuimelringpiramide is een houten stapelpiramide. Deze bestaat uit zes losse onderdelen met verschillende zachte pastelkleuren in het roze of blauw. Door het spelen en stapelen wordt de motorische ontwikkeling van het kindje gestimuleerd. De tuimelringpiramide is geleverd door Cadeauwinkel Millingen.

Al geboorteaangifte gedaan? Alle kinderen geboren vanaf 1 januari 2018 mogen alsnog een geboortecadeau ophalen. De ouders van deze kinderen krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging per post.

Meer berichten