N.E.C. Topweek

Nijmegen - N.E.C. Topweek is een week lang onbezorgd genieten in een villa op Landgoed De Scheleberg in Lunteren. Dat is wat N.E.C. Maatschappelijk en Belvilla 11 families gaan aanbieden in de meivakantie van 2019, samen met Topparken.

Inwoners uit het Rijk van Nijmegen kunnen een familie aandragen die volgens hen de N.E.C. Topweek verdient. Families die om welke reden dan ook lang niet op vakantie zijn geweest, die het vanwege tegenslag echt verdienen om in de watten te worden gelegd of die wellicht nog één keer samen op vakantie kunnen, kunnen aangedragen worden via de website van N.E.C.

Wat houdt de N.E.C. Topweek precies in? Een week lang vakantie in een viersterren villa (8 persoons) op Landgoed De Scheleberg in Lunteren, transport vanaf De Goffert naar het TopPark en terug; elke dag van de Topweek een ontbijt en één diner op het park. Bovendien brengen N.E.C. spelers en stafleden een bezoek aan het park tijdens de topweek en verzorgen daar een voetbalclinic voor jong als oud. Verder op het programma een bezoek aan Ouwehands Dierenpark en een volledig verzorgd bezoek aan de wedstrijd N.E.C. - FC Twente.

De periode waarin families opgegeven kunnen worden loopt van 8 tot en met 21 november. Hierna zal een commissie, waarin onder andere Wilco van Schaik, een ervaringsdeskundige uit het maatschappelijk werkveld en aanvoerder Rens van Eijden plaats nemen, zich buigen over alle aanvragen en 11 families selecteren die de N.E.C. Topweek aangeboden krijgen.

Meer info en voordragen van een familie via www.nec-nijmegen.nl

Meer berichten