De bijeenkomst in Sancta Maria. (foto Rick Clephas)
De bijeenkomst in Sancta Maria. (foto Rick Clephas)

Campagne zonnepanelen Duurzaam Hees

Nijmegen - In de kapel van Sancta Maria kwamen onlangs op uitnodiging van Duurzaam Hees zo'n 150 wijkbewoners bijeen om zich te laten informeren over maatregelen om de woning te verduurzamen en de financieringsmogelijkheden. Ook was er aandacht voor het aanbod voor collectieve aanschaf van zonnepanelen bij Solar2Led. Inmiddels hebben zich al ruim 90 buurtgenoten aangemeld voor het aanschaffen van zonnepanelen via Duurzaam Hees.

Degenen die niet aanwezig konden zijn maar toch graag deelnemen aan de campagne, kunnen de presentaties en de voorbeeldofferte van Solar2Led opvragen via duurzaamhees@gmail.com. Iedereen die in Hees woont mag deelnemen. Intekenen op de campagne met 8% collectiviteitskorting kan tot 31 december 2018 via een mail aan duurzaamhees@gmail.com. Solar2Led neemt dan contact op voor een adviesgesprek en een vrijblijvende offerte op maat.

Duurzaam Hees is een initiatief om de wijk duurzamer te maken en wordt bij de campagne ondersteund door Buurkracht, een landelijke organisatie die gelooft in de kracht van buren.

Meer berichten