N.E.C. Topweek

Nijmegen - LUX Nijmegen vormde gisterenavond het bijzondere decor van de bekendmaking van de gezinnen die in de meivakantie gaan genieten van de N.E.C. Topweek. Negen gezinnen uit het Rijk van Nijmegen werden door hun aandragers onder valse voorwendselen naar het theater gelokt en vervolgens door Jochem van Gelder verrast.

Uit ruim 150 aanmeldingen zijn uiteindelijk door een selectiecommissie elf families gekozen, welke in de meivakantie een week volledig verzorgd op vakantie gaan. Vorige week werden reeds twee families thuis bezocht en verrast door een team van N.E.C. en Belvilla en gisteren was het de beurt aan de overige negen families.

Algemeen directeur Wilco van Schaik: "We kunnen met recht terugkijken op een geweldige avond. Er zijn ruim 150 aanmeldingen binnengekomen naar aanleiding van onze oproep en de selectieprocedure was absoluut niet makkelijk. Er zijn ons veel bijzondere, emotionele en heftige verhalen onder ogen gekomen, maar uiteindelijk is de keuze gevallen op deze elf gezinnen. Gezinnen die om diverse redenen een steuntje in de rug meer dan goed kunnen gebruiken. Het is prachtig dat wij als N.E.C. op deze manier een steentje kunnen bijdragen om deze gezinnen aan het einde van het jaar een mooi vooruitzicht naar 2019 kunnen geven."
"De verrassingsavond in filmtheater Lux was hartverwarmend. Compliment ook aan captain Rens van Eijden, die namens de spelersgroep een extra bijdrage heeft toegezegd voor een onbezorgde vakantie", zegt woordvoerder Jeroen van den Berk namens Belvilla. "Families die het echt kunnen gebruiken krijgen een mooie voorjaarsvakantie en daarmee ook iets om met de feestdagen samen naar uit te kijken."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden