Struintocht in stilte door de Millingerwaard

Kekerdom - Een struintocht in stilte door de Millingerwaard. Dat kan op zondag 6 januari. Omdat het die dag Driekoningen is, heeft de wandeling als thema 'Mirre, Wierook en Goud'. Voor de organisatie tekenen De Bastei en wilderniscafé De Waard van Kekerdom.

Een struincoach neemt je mee op een route door ruige delen van de Millingerwaard, langs de Waalstranden of over de dijk. In stilte loop je met een groep, zoveel mogelijk in je eigen tempo, maar wel met aandacht voor elkaar. Doordat je stil bent, kun je je openstellen voor alle kleuren, geluiden, geuren en sensaties van dat moment.

Verzamelen om 11.00 uur bij De Waard van Kekerdom aan de Weverstraat 94 in Kekerdom. De struintocht start uiterlijk om 11.15 uur en eindigt rond 14.00 uur. Denk aan kleding en schoeisel die passen bij het karakter van de wandeling en de weersomstandigheden. Na afloop kunt u voor 8,50 euro genieten van een lunch in de Waard van Kekerdom. Vooraf aanmelden via debastei.nl/struintocht. Deelname kost 5,00 euro, contant af te rekenen voor aanvang van de tocht.

Meer berichten