Activiteitenmarkt Regenboogorganisaties regio Nijmegen

Berg en Dal - COC Regio Nijmegen verzorgt samen met adviesorganisatie Spectrum zaterdag 12 januari een Regenboogactiviteitenmarkt in Huiskamerrestaurant Babylon aan de Kwakkenbergweg 150 in Berg en Dal. De markt is van 13.00 tot 16.30 uur.

Regenboogorganisaties en belangstellenden worden zo op een laagdrempelige manier met elkaar in contact gebracht. Zichtbaar wordt wat er zoal te doen is in Nijmegen en omgeving door en voor mensen uit de Regenbooggemeenschap (LHBTI+). De markt biedt organisaties en groepen een platform om hun plannen en ideeën met belangstellenden te delen en hen te enthousiasmeren om zelf actief te worden. Publiek kan zich laten informeren en ook wensen en ideeën uiten en zo mede richting geven aan de koers van de Regenboogorganisaties.

Organisaties, groepen, verenigingen en individuen die willen deelnemen en een tafel willen reserveren waarop zij hun LHBTI-gerelateerde activiteiten kunnen presenteren, kunnen contact opnemen met Jeen van Beek, jeen@cocregionijmegen.nl.

Meer berichten