Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent in Top 3

Nijmegen - Volgens gasten van Hotels.nl behoort Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent tot de Top 3 'Beste Hotels van Nederland'. Het hotel kreeg een reviewscore van 9.1. Verder mag het hotel zich 'Beste Hotel van Nijmegen' noemen. De awards zijn een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks uitreikt. Het hotel in Nijmegen-Lent verdient de prijzen vanwege de vele lof die het ontvangen heeft van zijn gasten. Die gasten zijn zeer tevreden over het vriendelijke personeel, de ligging en de hotelkamers.

In de provincie Gelderland zijn nog vier andere hotels in de prijzen gevallen: Hotel & Gasterij De Roode Schuur Nijkerk als 'Mooiste Design Hotel van Nederland', Postillion Hotel Arnhem met het 'Beste Hotelarrangement', Van der Valk Hotel Arnhem als 'Beste Hotel van Arnhem' en Hotel Reehorst Ede met de 'Mooiste Suites van Nederland'. Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is dit jaar verkozen tot het 'Beste Hotel van Nederland met een 9.2 als reviewscore.

De komende weken worden in totaal 35 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van het voorgaande jaar. Voor de winnaars van 2019 is dat dus het jaar 2018. In 2018 hebben 30.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews worden scores gegeven aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Hotels.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden