De lampen lachen zich stuk! 'Tap' ook een mop op het Wecycle-scherm in Molenpoort Nijmegen en lever afgedankte energiezuinige lampen in bij de supermarkt.
De lampen lachen zich stuk! 'Tap' ook een mop op het Wecycle-scherm in Molenpoort Nijmegen en lever afgedankte energiezuinige lampen in bij de supermarkt.

Moppen 'tappen' met Wecycle in Molenpoort Nijmegen

Nijmegen - Van maandag 7 tot met zondag 13 januari kan iedereen moppen 'tappen' op een interactieve Wecycle-reclamezuil in Molenpoort Nijmegen. Door op het scherm te tikken ('tappen') 'vertellen' energiezuinige lampen meerdere moppen. De actie is onderdeel van de campagne om het inleveren te stimuleren van afgedankte energiezuinige lampen in de Wecycle-bak in de supermarkt. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen in heel Nederland.

Iedereen kan via de Facebook-pagina van Wecycle ook zelf een mop insturen. De leukste verschijnen op onze Facebook-pagina.

De lampen lachen zich stuk! Tap ook een mop op het Wecycle-scherm in Molenpoort Nijmegen en lever afgedankte energiezuinige lampen in bij de supermarkt

Wecycle is een stichting zonder winstoogmerk die in Nederland de inzameling en recycling van e-waste regelt. Dit doen ze voor zes producentenorganisaties, waarbij 1.750 producenten en importeurs van elektrische apparaten en energiezuinige lampen zijn aangesloten. "De inzameling en recycling organiseren we kostenefficiënt en met een maximaal milieurendement. We hebben 10.000 inzamelpunten in Nederland en werken samen met veel inzamelpartners waaronder gemeenten, winkels, installatiebedrijven, kringloopbedrijven en met vervoerders en verwerkers van e-waste. Zo leveren we dagelijks een bijdrage aan de circulaire economie."

"In 2017 hebben wij 107 miljoen kilo e-waste ingezameld en gerecycled met een nuttige toepassing van 97 procent. Hierdoor is een uitstoot van 345 miljoen kilo CO2 vermeden."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden