Expeditiekaart: jeugd langs culturele podia

Nijmegen - De Lindenberg, LUX en Stadsschouwburg Nijmegen zijn eind vorig jaar een samenwerking gestart om nieuw publiek kennis te laten maken met de culturele podia van Nijmegen. Voor 15 euro kunnen jongeren onder de 30 jaar kennismaken met een voorstelling in zowel de Lindenberg, LUX en Stadsschouwburg. De Expeditiekaart was afgelopen najaar snel uitverkocht en daarom komt er nu een vervolg.

De Expeditiekaart is te koop tot woensdag 13 februari bij de Stadsschouwburg, op=op. Voor 15 euro kan de jonge bezoeker naar Toneelgroep Oostpool, een voorstelling over verslaving en de valkuilen van allé kansen die wij krijgen (LUX); Hotel Modern, een voorstelling met een miniatuur filmset over de loopgraven tijdens WOI (Stadsschouwburg) en Yvonne van den Eerenbeemt, jong cabarettalent over dierlijke driften (De Lindenberg).

Met het ticket - gekocht in de Stadsschouwburg - kan de bezoeker naar drie voorstellingen. Voor de voorstelling in de schouwburg kiest men zelf een plaats in de zaal. Voor de voorstellingen in LUX en Lindenberg kan men op de dag zelf, op vertoon van het (e-)ticket, een kaartje ophalen bij de betreffende kassa. De Expeditiekaart kan worden aangeschaft door iedereen tot 30 jaar. Er kan om legitimatie worden gevraagd bij de kassa of deurcontrole.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden