Nijmeegse Cultuurquiz

Nijmegen - De Nijmeegse cultuurquiz beleeft zondag 27 januari de vijfde editie. Een quiz waar de cultuurkennis van Nijmegen wordt getest. Teams van maximaal vier deelnemers strijden om de titel Cultuurkenner 2018 én de wisseltrofee. Voor de organisatie tekent Ugenda. Vorig jaar werd deze titel voor het derde jaar gewonnen door het team van Bibliotheek Mariënburg.

De editie van 2019 is in de studio van Arthouse LUX Nijmegen tussen 16.00 en 18.00 uur. De presentatie is in handen van Ruud Vos.
Deelname kost 7,50 euro per team. Schrijf je in op www.ugenda.nl, of kijk bij het evenement op Facebook voor meer informatie. Het aantal teams dat kan deelnemen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Ugenda is sinds 2000 de grootste cultuursite van Nijmegen en omgeving. Naast de complete uitagenda publiceren we met een team van vijfentwintig redacteuren dagelijks nieuws, interviews, recensies en commentaren. Meer dan 800 culturele organisaties hebben zich bij ons platform aangesloten en houden zelf de agenda bij.

www.ugenda.nl/home/nieuws/item/12915-vijfde-nijmeegse-cultuurquiz

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden