Dans en muziek voor de allerkleinsten

Nijmegen - In De Lindenberg in Nijmegen staan eind januari twee voorstellingen voor peuters op de agenda. "Kinderen kunnen zo al op zeer jonge leeftijd kennismaken met theater en verschillende kunstdisciplines", aldus De Lindenberg.

Zondag 20 januari presenteren Tessa Zoutendijk en Gerard de Bruyne 'Peuterpret/Playground' (voor 2-4 jaar). Violiste Zoutendijk en tekenaar De Bruyne nemen het publiek mee in een wereld vol beeld en klank. De Bruyne laat zich inspireren door de vioolklanken van Zoutendijk en de kinderen zitten op de vloer om een groot vel papier heen. In dit programma worden zij dan ook zelf onderdeel van een kunstwerk. Om 10.00 en 11.15 uur, entree 7,50 euro.

Zondag 27 januari brengen Dadodans/Gaia Gonnelli de voorstelling 'Mappamondo' (2+) op de planken. Altijd weet choreografe Gonnelli de fantasie van kleuters te prikkelen. In het beeldende en muzikale 'Mappamondo' neemt ze de kleintjes mee op een denkbeeldige wereldreis, om zo de natuur te ontdekken. Met kruiden, zand, aarde, stenen, takken, bladeren, maar ook met muziekinstrumenten creëren een danseres en een musicus een zelfverzonnen wereld. Aanvang 15.30 uur, entree 12,00 euro.

www.delindenberg.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden