'Off road', een herkenbare voorstelling over AD(H)D

Groesbeek - Theatergroep Bint brengt donderdag 24 januari in wijkcentrum Op de Heuvel aan de Ericastraat 29 in Groesbeek de voorstelling 'Off road'. In deze voorstelling wordt de belevingswereld van mensen met AD(H)D zichtbaar gemaakt. Hoe is het als je leven niet over de gebaande paden gaat?

Bijna iedereen denkt te weten wat AD(H)D is, maar wat is het nu echt? Bint wil een bijdrage leveren aan deze discussie door met haar voorstelling voelbaar te maken wat de impact van de stoornis is. De voorstelling is gemaakt op basis van interviews met (jong)volwassenen met AD(H)D. 'Off road' richt zich op zowel de variant met als zonder hyperactiviteit; in het laatste geval spreekt men van ADD.

Na afloop van de voorstelling wordt het Off Road Spel gespeeld en gaat het publiek in kleine groepjes aan de slag om zijn/haar eigen route te bepalen. Wie gaat off road? Via het spel worden ervaringen uitgewisseld over het leven met en zonder AD(H)D. Een speelse manier om met elkaar in contact te komen en herkenning te vinden in elkaars verhalen.

Iedereen (vanaf 12 jaar) die meer wil weten over AD(H)D is welkom van 19.30 tot 21.30 uur. Deelname kost 5 euro (gratis voor kinderen (12+) en mensen met een minimum inkomen). Aanmelden via tel. 026-3124483 of info@indigogelderland.nl, of bij de balie van Op de Heuvel.

Meer berichten