Ilona Verhoeven signeert 'In het licht'

Nijmegen - Kunstenaar Ilona Verhoeven signeert zaterdag 26 januari haar nieuwe bundel 'In het licht, verhalen en foto's' bij Dekker v.d. Vegt in Nijmegen. 'In het licht' schetst in tientallen korte verhalen een opgewekt en hier en daar betoverend beeld van de onzinnige, maar ook fascinerende wereld waarin we ons bewegen. Het is een samenspel van korte verhalen, poëtische beschouwingen en foto's. Ze signeert van 14.00 tot 16.00 uur, gratis entree.

Vaak is het lachwekkend, soms stemt het tot nadenken, maar altijd ontvouwt de werkelijkheid zich als iets nieuws. Terwijl overal de vraag heerst wat waar of niet waar is, deinst Ilona Verhoeven er niet voor terug het heden en de herinnering te verbinden met het onzichtbare in al zijn verschijningsvormen.

Ilona Verhoeven werd in 1974 in Amsterdam geboren. Ze studeerde Kunstgeschiedenis en Nederlandse taal- en letterkunde in Amsterdam en Wenen. Thans woont en werkt ze in Berlijn. Haar bundel 'Voor de eerlijke vinder' uit 2012, waarin ook collages van de auteur zijn opgenomen, werd genomineerd voor de Academica Literatuurprijs voor het beste literaire debuut. 'Fiets onder de waterspiegel, verhalen en foto's uit de werkelijkheid', inspireerde zowel liefhebbers van literatuur als van fotografie en beleefde een tweede druk.

Meer berichten