Cultureel café in Mook

Mook - In het Môk's café aan de Groesbeekseweg 3 in Mook zijn voor de culturele avond op woensdag 20 februari drie gasten uitgenodigd.

Harry Peppinck is onderwijs- en zorgbestuurder en heeft als hobby's poëzie, verzamelen, reizen en lezen. Hij schrijft verhalen en gedichten en is als bestuurder actief in de museumwereld.

Het trio LBD bestaat uit Haike Wouters, Willie Masseling en Marc van den Nieuwenhuizen. Met akoestische gitaartjes,drumsetje en kwastjes schildert het trio graag 'muzikale tafereeltjes waar je blij van wordt', vaak instrumentaal maar ook met zang. Zij brengen uiteenlopende genres: van Franse walsjes, Braziliaanse bossa tot oude jazz en Afrikaanse beats.

Marius Grutters is werkzaam bij stichting Limburgs Landschap.Het Maasheggengebied krijgt op 7 maart de Unesco status. Grutters laat door middel van film de schoonheid van de Maasheggen en het maasheggenvlechten zien.

Tijdens de pauzes zorgen Rob Bakker, Rob Egging, Henri Giebels en Stan Brinkhoff voor muziek. Aanvang 20.30 uur, vrij entree.

Meer berichten