Constance Kersjes, finaliste Miss Teen of Gelderland 2019.
Constance Kersjes, finaliste Miss Teen of Gelderland 2019. (Foto: Tweel Light Zone Photography, Martin van den Tweel)

Maldense in finale Miss Teen of Gelderland 2019

Malden - De 17-jarige Constance Kersjes uit Malden is een van de vijftien tienermeiden die geselecteerd is als finaliste van Miss Teen of Gelderland 2019. De winnares mag door naar de landelijke finale van Miss Teen of the Netherlands.

De provinciale verkiezing is 30 maart in Nunspeet. Tot die tijd krijgen nemen de finalisten deel aan sportdagen, catwalk-, presentatie- en social mediatrainingen. Ze krijgen een complete make en op verschillende locaties in Gelderland worden fotoshoots genomen.

Constance, havoleerling van het Canisius College in Nijmegen, gaat een spannende en leerzame tijd tegemoet. Als finaliste gaat zij zich inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting LINDA.foundation. Het fonds is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. (www.actievoorlindafoundation.nl/actie/constance-kersjes)

Alle finalisten staan op www.missbeautynetherlands.com/finalisten-gelderland-2019. Naast het oordeel van de jury kan iedereen een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete kandidaat. Iedereen kan Constance steunen door op haar te stemmen via sms: Poll Gelderland Constance naar 3010 (1,10 euro per stem).

Meer berichten