Sociale wetenschapper Rosalie van Woezik uit Nijmegen zet zich met een groep vrienden in voor  'random acts of kindness''. Een klein gebaar met groot effect.
Sociale wetenschapper Rosalie van Woezik uit Nijmegen zet zich met een groep vrienden in voor 'random acts of kindness''. Een klein gebaar met groot effect. (Foto: )

Gratis omhelzingen voor totale onbekenden

Simpele acties om van de wereld een betere plek te maken, zoals het geven van een kopje koffie aan iemand die je niet kent. Op 14 februari zijn op de campus in Nijmegen deze 'random act of kindness' gehouden.

Nijmegen - Sociale wetenschapper Rosalie van Woezik uit Nijmegen heeft met een groep vrienden acties opgezet waarmee liefde, behulpzaamheid en vriendelijkheid naar de buitenwereld gebracht wordt. Het gaat hier om bewust vriendelijke daden voor onbekende mensen.
"We hebben ongeveer 25 koekjes uitgedeeld, 100 happy notes met vriendelijke berichten en ongeveer 50 gratis hugs.
Het is erg belangrijk om te beseffen hoeveel effect je op de wereld kunt hebben met kleine acts of kindness."

Kindness collectief Nijmegen

"We vonden het heel erg leuk om te doen en andere mensen werden er ook heel blij van. Samen vormen wij de groep kindness collectief Nijmegen en we hopen samen zo veel mogelijk acts of kindness te doen. In de zomer willen we nog een groot evenement organiseren.

Meer informatie

http://findyourselfamomenttogrow.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden