Voorronde De Dag van het Levenslied: tranentrekkers en gezelligheid!

Op vrijdag 15 maart is de voorronde van het Nijmeegs smartlappenfestival De Dag van het Levenslied. Tijdens deze avond in de Lindenberg bezingen verschillende acts met veel plezier allerlei levensleed. Kaartjes zijn al te koop.

Het levenslied passé? Niks daarvan! Maar liefst zeven nieuwe acts beklimmen vrijdagavond het podium van De Lindenberg. Neem je zakdoekjes mee voor de acts van Duo Nootmuskaat, Drieka van de Moaskant, Kommer & Kwel, De Brokstukken, Duo T&T, De Bluumkes en l’Haricot! Ze halen alles uit de kast om de felbegeerde hoofdprijs te winnen: optreden op het hoofdpodium van De Dag van het Levenslied.

De acts zijn heel divers: van doorgewinterde smartlappenzangers, tot kersverse pareltjes die zich éénmalig hebben opgedoft voor de voorrondes. Ervaren of niet, ze bewijzen allemaal dat tranen, gezelligheid en gekkigheid heel goed samengaan.

Een deskundige jury bepaalt wie door mag naar het echte festival op 12 mei. De juryleden kijken daarbij naar meezingbaarheid, muzikaliteit en de presentatie. Ook het publiek kan van zich laten horen, want er is een publieksprijs.

Koop nu je kaartje
Kaartjes reserveren kan via delindenberg.com of via T (024) 327 3737. De entree bedraagt € 7,50. De voorrondes duren van 20.00 uur tot 23.00 uur. Meer informatie is te vinden op dedagvanhetlevenslied.nl en op facebook.com/dagvanhetlevenslied.

Meer berichten