Flink sjouwen voor medewerkers de Lindenberg

Nijmegen - Medewerkers van de Lindenberg, het Nijmeegse huis voor de kunsten, stonden donderdag 14 maart voor een flinke uitdaging. Op de stoep stond een houten kist van ruim 7 meter breed. Daarin bevond zich het nieuwe projectscherm, waar de technici van de Lindenberg vol verwachting naar hadden uitgekeken. Het pakket met een gewicht van maar liefst 260 kg moest enkele etages naar boven. Samen werd de klus geklaard.

"Het nieuwe projectiescherm en de bijbehorende nieuwe beamer zijn een flinke verbetering op het materiaal waar we eerst mee werkten", aldus Rob Vermaes, technicus van de Lindenberg. Nu kan het publiek ook op de achterste rijen in de zaal met alle gemak de presentaties goed volgen." Het scherm wordt maandag 18 maart opgehangen.

Meer berichten