Presentatie roman 'De achtste dag'

Nijmegen - Donderdag 21 maart wordt de roman 'De achtste dag' van Annemarie Haverkamp gepresenteerd bij boekhandel Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat in Nijmegen.
Thomas Verbogt zal Annemarie interviewen over haar debuutroman. Daarna wordt het eerste exemplaar uitgereikt en is er een signeersessie. Aanvang 19.00 uur, gratis entree. Graag aanmelden via info@dekkervdvegt.nl of 02403020130.

In een verlaten grenslandschap aan een rivier woont timmerman Egbert met zijn gehandicapte zoon Adam, voor wie hij alleen de zorg draagt nadat zijn vrouw Emma is overleden. Wanneer Egbert hoort dat hij nog maar kort te leven heeft, moet hij noodgedwongen nadenken over de toekomst van zijn zoon. Adam is volledig van hem afhankelijk en Egbert heeft zijn vrouw beloofd hem nooit alleen te laten. Als hij tegen beter weten in de opdracht aanneemt om een houten trap te maken, geeft hij zichzelf zeven dagen de tijd om een beslissing te nemen over hun lot.

Annemarie Haverkamp (1975) is hoofdredacteur van universiteitsblad Vox, columniste van De Gelderlander en freelance journaliste voor onder meer NRC Handelsblad. Ze publiceerde eerder vier columnbundels over haar zoon Job. In 2010 verscheen haar non-fictieroman 'Dolgelukkig zijn wij'. Daarnaast schrijft ze momenteel een veelgelezen interviewreeks in het AD over mensen aan het einde van hun leven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden