De leden van buurtteam Duurzaam Hees (vlnr): Oswald van den Aakster, Paul Buijs, Marion Doveren, Jan Buil, Rick Clephas, Susan Pot en Sander Veltmaat
De leden van buurtteam Duurzaam Hees (vlnr): Oswald van den Aakster, Paul Buijs, Marion Doveren, Jan Buil, Rick Clephas, Susan Pot en Sander Veltmaat (Foto: duurzaam hees)

Burenbijeenkomst Isolatie in Hees

Nijmegen - Duurzaam Hees houdt donderdagavond 28 maart een burenbijeenkomst voor de wijk Hees. "Op de bijeenkomst vertellen we je alles over isolatie en kun je profiteren van een mooi aanbod speciaal voor de wijk Hees. Samen met een onafhankelijk adviseur van Nibag hebben we offertes van leveranciers voor spouwmuur- en vloerisolatie uit de regio vergeleken. Op de bijeenkomst lichten wij onze keuze voor Duits Isolatie uit Nijmegen toe. Je kunt meteen een vrijblijvende offerte met collectiviteits­korting aanvragen."

De Burenbijeenkomst Isolatie donderdag 28 maart is in de Petruskerk aan de Schependomlaan 85 in Nijmegen en begint om 20.00 uur. Interesse? Meld je aan via duurzaamhees@gmail.com Kun je er niet bij zijn maar wil je wel meer weten over het aanbod of op de hoogte blijven van de activiteiten van Duurzaam Hees? Stuur ook dan een mailtje naar duurzaamhees@gmail.com of schrijf je in via www.duurzaamhees.nl.

Meer berichten