Flat Vijverhof krijgt nieuwe eigenaar

Berg en Dal - Flat 1 aan de Kwakkenbergweg op Vijverhof in Berg en Dal krijgt per 1 april 2019 een nieuwe eigenaar en wel Vermeer & Willems. Naast het beheer van de flat gaat de nieuwe eigenaar ook participeren in de verdere ontwikkeling van het terrein.

Voor de huurders verandert er niet veel. Hun contract gaat integraal over. Wel krijgen ze een ander aanspreekpunt voor onder meer onderhoud en service. Vermeer en Willems start op korte termijn met een eerste opfrissing van het gebouw.

De flat blijft behouden voor de sociale sector. ZZG zorggroep heeft de flat verkocht omdat zij een zorgorganisatie is en daarom alleen investeert in vastgoed waar 24 uurs zorg wordt gegeven. Omdat Flat 1 geen serviceflat meer is en de bewoning diverser is geworden, gaat ZZG zorggroep de flat overgedragen.

Zowel ZZG zorggroep en Vermeer & Willems als andere betrokkenen gaan zich gezamenlijk inzetten voor de herontwikkeling van de Vijverhof. Hierbij zijn onder andere leefbaarheid en duurzaamheid belangrijke thema’s. Er komen (levensloopbestendige) woningen voor verschillende doelgroepen. Maar ook krijgen diverse voorzieningen een plek zoals dienstverlenende bedrijven, (para-) medische voorzieningen, horeca en een winkel.

Meer berichten