Foto: Duncan de Fey

'Het Klokhuis Onderneemt Backstage'

Nijmegen - Zo'n 15 creatieve ondernemers uit De Smeltkroes op het Honigcomplex aan de Waalbandijk in Nijmegen openen zaterdag 30 maart hun deuren speciaal voor kinderen. Die kinderen kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur meedoen met 'Het Klokhuis Onderneemt Backstage'. Het is de landelijke open bedrijvendag van tv-programma 'Het Klokhuis' om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap en ze te inspireren om zelf ondernemende vaardigheden te ontwikkelen.

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om bijvoorbeeld striptekenaar te zijn of ijsprofessor? Kom dan op bezoek in de makersplaats waar zo'n 130 creatieve ondernemers hun werk uitoefenen. Je krijgt een rondleiding door de oude fabrieksgebouwen en je loopt langs de ateliers van allerlei makers. Naast de striptekenaar en de ijsprofessor kun je op bezoek bij een een chocolademaker, keramist, houtdraaier, kok, modeontwerper, kunstenaars, filmmaker, meubelmaker en ontwerpers.

Meld je aan via de website van 'Het Klokhuis Onderneemt Backstage' (https://backstage.hetklokhuis.nl/) en strijk neer op de enorme strandstoel van een van de ontwerpers of kom kijken naar de bellenblaastornado die twee ondernemers samen ontwikkeld hebben. Inschrijven kan tot 28 maart en deelname is gratis.

Meer berichten