Foto: Stockfoto

Start SLIMSpitsen projecten

Nijmegen - De Waalbrug wordt onder handen genomen. Dat leidt tot verkeersoverlast. De gemeente Nijmegen moedigt daarom automobilisten aan om op andere manieren te reizen. Het gaat om mensen die regelmatig in de spits rijden over de Waalbrug, de Oversteek of door wijken waar grote verkeersdrukte ontstaat. Met het project SLIMspitsen kunnen deelnemers sparen voor cadeaus en leuke doelen.

Gemeente Nijmegen, regio en Provincie zetten dit project in als een van de maatregelen om de doorstroming en bereikbaarheid van de stad zo goed mogelijk te houden omdat er tijdens de renovatie van de Waalbrug door Rijkswaterstaat vanaf 22 maart in beide richtingen één rijstrook beschikbaar is. "Met de SLIMspitsen projecten bieden we oplossingen. Kies een alternatief, reis buiten de spits en mijd drukke punten."

Automobilisten die regelmatig over de Waalbrug of De Oversteek rijden, ontvangen op zaterdag 30 maart een uitnodiging voor een Spitsmijdproject van Innovactory. Als deelnemer spaar je elke keer als je niet tijdens de spits over deze bruggen rijdt voor cadeaus.

Meer informatie over de projecten en de deelnamevoorwaarden staan op nijmegen.slimspitsen.nl Op de website kunt u de belangstelling voor een van de projecten kenbaar maken. Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 4 april.
 

Meer berichten