Linda de Mol. (Fotocredits RTL)
Linda de Mol. (Fotocredits RTL)

Inwoners Overasselt jagen op miljoenen

Overasselt - Vijftig inwoners van Overasselt uit postcodegebied 6611 strijden in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Zij wonnen een studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Overasselt daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 31 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Wil (62) uit Overasselt is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik vind het keispannend. Ik heb de opdracht van mijn kleindochter gekregen om koffer 22 te kiezen dus mocht het zover komen, dan weet ik wat mij te doen staat. Ik ga in ieder geval voor de desk. Als ik een mooi bedrag win, dan bouw ik een groot huis zodat ik met mijn hele familie onder één dak kan wonen."

De vijftig inwoners van Overasselt zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. En van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Overasselt is zondag 31 maart van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4.

 

Meer berichten