Dag van het Levenslied 2019
Dag van het Levenslied 2019 (Foto: -)

Programma Dag van het Levenslied

Nijmegen - Op Moederdag vindt in Nijmegen al jaren 'De Dag van het Levenslied' plaats, hét smartlappenfestival met een knipoog. In het Valkhofpark treden zondag 12 mei tussen 14.00 en 24.00 uur maar liefst 22 acts op. Vrij entree.

Vanaf 14.00 uur zorgen smartlappenacts voor een lach en een traan, zoals Mari en de Maries, De Triesto’s, Antje Apfelkorn, De Sjonnies, De Jantina’s, Ronnie & Razende Ronda’s, Patatje Metal en Nicky & Simone. Bovendien zijn uit de voorronde van De Dag van het Levenslied in De Lindenberg vier nieuwe acts geselecteerd: Duo T&T, De Brokstukken, De Bluumkes en Duo Nootmuskaat. Om 18.00 uur betreedt de Rotterdamse volkszanger Jacques Herb het podium. Probeer het maar eens droog te houden tijdens zijn hits 'Manuela' en 'Een man mag niet huilen!'

In samenwerking met De Lindenberg is er een kidspodium in de ruïne in het Valkhofpark. In de middag is er onder andere een circus, een ballonvouwer en je kunt je eigen schilderij fietsen. Ook maakt Troef Theater muzikale voorstellingen voor en met de kinderen. Club Goud zorgt dat ook de smartlappenliefhebber op leeftijd naar het festival kan. Zo is er onder andere een aparte rolstoeltoegang en zijn er vrijwilligers die de ouderen over het festivalterrein begeleiden.

www.dedagvanhetlevenslied.nl

Meer berichten