The Elvis Concert 2019 met oud-bandleden Presley

Nijmegen - Het is vijftig jaar geleden dat de iconische zanger Elvis Presley de hits 'Suspicious Minds', 'In The Ghetto' en 'Don't Cry Daddy' opnam. In Nijmegen wordt dit maandag 29 april herdacht met een concert waaraan oud-bandleden van The King of Rock 'n Roll meewerken. The Elvis Concert 2019 is in Stadsschouwburg Nijmegen. Aanvang 20.00 uur, kaarten vanaf 29,50 euro.

Onder de muzikanten die op het podium staan bevinden zich drummer Bob Lanning, die in 1970 deel uit maakte van Elvis' zijn band en Jim Murray van The Imperials die van 1966 tot en met 1971 de achtergrondzang verzorgde tijdens opnamesessies en vele honderden shows in Las Vegas en op tournee. Zanger is de Amerikaan Dwight Icenhower. Hij werd door de erfgenamen van Elvis uitgeroepen tot de allerbeste Elvis sound-a-like en is wereldwijd een veelgevraagd artiest.

The Elvis Concert is geen imitatie concert maar richt zich puur op de muziek van Elvis Presley. Ieder nummer wordt zo authentiek mogelijk gebracht. Na het concert is er een meet and greet.
 

Meer berichten