100 jaar De Treffers: seminar met Gertjan Verbeek

Groesbeek - Voetbalvereniging De Treffers bestaat 100 jaar. In dat kader houdt de club dinsdag 18 juni een seminar rond het thema 'Vitaliteit, sport, besturen en ondernemen' met gastsprekers Gertjan Verbeek, Maria Hopman en Pim van Lamoen. De bijeenkomst is op Sportpark Zuid aan Nijerf 1 in Groesbeek en start om 17.00 uur. Welkom zijn sporters, ondernemers, bestuurders van sportverenigingen, samenwerkingspartners èn leden.

Gertjan Verbeek (voetbaltrainer en analist) ging na het beëindigen van zijn voetbalcarrière aan de slag als trainer bij onder andere Feijenoord en FC Twente. Hij wordt geïnterviewd over vitaliteit in de sport en het bereiken van (team)doelstellingen.

Maria Hopman (hoogleraar Integratieve fysiologie) doet onderzoek naar de invloed van beweging op gezondheid. Ze vergelijkt beweegpatronen van verschillende groepen mensen, bijvoorbeeld tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

Pim van Lamoen (performance coach) reflecteert op de gesprekken en zal zijn visie geven op de invloed van mentale vitaliteit op prestaties.

Voor meer informatie en inschrijven www.detreffers.nl.

Meer berichten