Bedden gezocht voor wandelaars Vierdaagse

Nijmegen - De internationale Wandelvierdaagse Nijmegen is dit jaar van 16 tot en met 19 juli. Nog niet alle wandelaars hebben al een slaapplek gevonden. Daarom zoekt vierdaagsebed.nl nog inwoners die een bed te huur hebben voor Vierdaagse deelnemers.

Vierdaagsebed.nl - een initiatief van VVV Rijk van Nijmegen - brengt elk jaar vele honderden wandelaars onder bij circa 800 gastgezinnen. De gastgezinnen bieden, in ruil voor een vergoeding, de wandelaar een comfortabele overnachting en ontbijt. Optioneel is ook de verzorging van een lunchpakket en warme avondmaaltijd.

Hanneline Oosting, adjunct directeur van Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen: "De inwoners van het Rijk van Nijmegen dragen bij aan de prestaties en de unieke beleving van de wandelaar. En uit de matches tussen wandelaars en gastgezin komen soms leuke contacten voort. Ook dit jaar doen we weer beroep op de gastvrijheid van inwoners, want we zoeken nog bedden! En dan bedoelen we goede, comfortabele bedden en het liefst op basis van volpension. De prestaties van de wandelaars verdienen natuurlijk een goede nachtrust en goede maaltijden."

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via vierdaagsebed.nl of contact opnemen met VVV Rijk van Nijmegen via info@vierdaagsebed.nl of tel. 088-3660280 (maandag t/m vrijdag tussen 09.30 -17.30 uur). De vergoeding voor het gastgezin bedraagt 32,20 euro per persoon per nacht, op basis van overnachting met ontbijt. Voor volledig pension (met lunch en warme avondmaaltijd) bedraagt de vergoeding 45,08 euro per persoon per nacht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden