Foto:

Start hoogseizoen recreatiegebieden Leisurelands

Nijmegen - Het hoogseizoen op de recreatiegebieden van Leisurelands rondom Nijmegen start woensdag 1 mei. Het gaat om Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer. Dat hoogseizoen loopt tot 1 oktober. Zwemmen, zonnen, een potje golf spelen, een wandeling maken, waterskiën of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Er staan meerdere publieksevenementen op het programma. Op Berendonck is 25 mei het dancefestival Emporium en op 15 en 16 juni de Strong Viking Obstacle Run Water Edition. In het weekend van 5 tot en met 7 juli is op Groene Heuvels het evenement Down The Rabbit Hole en op 1 september de Titan Swim.

De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei - 1 oktober) 5 euro voor voertuigen tot zes meter en 10 euro voor voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober - 1 mei) is het tarief respectievelijk 3,00 en 6,00 euro. Een parkeerjaarkaart is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands en kost in de voorverkoop tot 1 mei 39,50 euro (alleen via de website www.leisurelands.nl).

Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Op Berendonck en Mookerplas is een aparte hondenwandelroute die ter plekke staat aangeduid. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie neemt u contact met Leisurelands: tel. 026 - 384 8800.

Contactpersoon: Erik Droogh.

Met vriendelijke groet,

Wendy Noorlander-Middelkoop

Marketing, Sales Communicatie

Leisurelands

Postbus 2108

6802 CC Arnhem

Tel. algemeen 026-3848800

Tel. rechtstreeks 026-3848820

www.leisurelands.nl

Volg ons op Facebook www.facebook.com/leisurelands

P please consider the environment - do you really need to print this email?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Disclaimer:
De informatie verzonden met dit E-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde en gebruik door hen die niet gerechtigd zijn van de informatie kennis te nemen, is verboden. Indien u niet de geadresseerde bent of niet gerechtigd bent tot kennisneming, is openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden, niet toegestaan. U wordt verzocht de afzender van deze mail op de hoogte te brengen en het bericht te vernietigen. Leisurelands staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden E-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meer berichten