Opening Alzheimer Café in Dukenburg

Nijmegen - Ook in Dukenburg, Hatert, Lindenholt en Neerbosch-Oost wonen mensen met dementie. Voor deze mensen en hun naasten en andere belangstellenden opent in wijkcentrum Dukenburg woensdag 29 mei het eerste Alzheimer Café Dukenburg. Het programma begint om 19.30 uur. Wethouder Grete Visser verricht de officiële opening. Er wordt elke keer een thema besproken met deskundigen. De eerste keer staat professor Raymond Koopmans van het RadboudUMC en de Waalboog stil bij het thema 'Vergeetachtigheid of dementie?'

In het Alzheimer Café Dukenburg en omgeving wordt voorlichting en advies gegeven. Men ontmoet lotgenoten in een ongedwongen sfeer en er is ruimschoots gelegenheid voor een praatje en het stellen van vragen aan deskundigen. Op de informatietafel is veel voorlichtingsmateriaal beschikbaar.

In de toekomst zal het Alzheimer Café op de vierde woensdag van de maand gehouden worden, behalve in juli en december. De toegang is gratis.

Wil je een bijdrage leveren, heb je vragen (ook over vervoer of ondersteuning thuis bij uw bezoek), neem contact op met Jo Robeerst, tel. 024-3453820.

Meer berichten