René Gerrits en Erik van de Wege samen met wethouder Irma van de Scheur.
René Gerrits en Erik van de Wege samen met wethouder Irma van de Scheur. (Foto: gemeente Berg en Dal)

Verkoop kavel bedrijventerrein De Mies

Groesbeek - Bedrijventerrein De Mies is een modern bedrijventerrein met vooral lokale bedrijven. Zo heeft René Erik Bouw een kavel gekocht.

René Erik Bouw houdt zich bezig met nieuwbouw, renovatie, aan- of verbouw en onderhoud. Op dit moment is het bedrijf gevestigd aan de Industrieweg in Groesbeek. René Gerrits en Erik van de Wege: "Voor de opslag van onder andere bouwmaterialen en machines huren we op dit moment nog een ruimte aan de Industrieweg in Groesbeek. Maar vanwege groei van het bedrijf zijn we toe aan een nieuwe stap. Daarom hebben we een kavel van 1000 vierkante meter gekocht. Hier bouwen we een hal. Een gedeelte van deze hal willen we weer verhuren aan andere bedrijven."

Wethouder Irma van de Scheur: "Mooi om te zien dat de lokale economie goed draait. Dat vertaalt zich in de versnelde verkoop van bedrijfskavels. Het huidige aanbod aan kavels is daardoor helaas wel schaars. We zijn dan ook bezig met de ontwikkeling van het bedrijventerrein Hulsbeek in Groesbeek."

Geïnteresseerd in een kavel? Vraag informatie aan via Stef van der Graaf of via de website van de gemeente Berg en Dal. Houdt er wel rekening mee dat op dit moment alle percelen in optie zijn.

www.bergendal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden