Bekendmaking finalisten MVO Award 2019

Bekendmaking finalisten MVO Award 2019

Nijmegen - Rijk van Nijmegen Uitdaging maakt de drie finalisten van de MVO Award 2019 bekend. Dat zijn De Duivelsberg, Hotel Credible en Prode. Nieuwsgierig wie de tiende editie van de MVO Award wint? Kom dan naar de uitreiking op maandag 3 juni bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook een inspirerende start-up in de spotlights gezet. Het officiële programma begint om 17.30 uur en duurt tot 19.00 uur. Aanmelden kan via www.rijkvannijmegenuitdaging.nl.

De MVO Award is een prijs voor hét bedrijf uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio.

De Duivelsberg Berg en Dal: 'Genieten in het groen' is de slogan. Het pannenkoekenhuis staat midden in de natuur. Daarbinnen is beleving een belangrijk instrument. Vanaf het begin is De Duivelsberg betrokken bij het project 'Zorgeloos op vakantie'. Zij zetten zich in voor een mooie bosbeleving voor iedereen. Daarnaast is er aandacht voor het welzijn van het personeel waaronder medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hotel Credible Nijmegen: Met name in de horeca zijn er wereldwijd veel sterk opkomende trends op het gebied van duurzaamheid. Healthify, Circularity en Food polism zijn voorbeelden hiervan. Hotel Credible past deze wereldwijde trends in haar bedrijf toe. Met als resultaat: een bewust duurzame bedrijfsvoering die gedragen wordt door het hele team en door de klanten. Zo wordt duurzaam ook commercieel aantrekkelijk.

Prode Wijchen: Prode is actief in webdesign en online marketing. Zij kiezen bewust voor de lange termijn, zowel in oplossingen als samenwerkingen. Dit laat Prode zien in een bewuste keuze voor een pand vlakbij het station. Maar ook in energiebesparende maatregelen. Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Maatschappelijke organisaties en goede doelen als het Ronald McDonald Huis, Beat Batten en Wijchen Schaatst kunnen op Prode rekenen. "Ondernemen doe je met en in je omgeving."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten