Dag van Lindenholt

Nijmegen - Dag van Lindenholt beleeft zondag 16 juni de 12e editie. Voor en door bewoners van Lindenholt in park De Omloop van 12.00 tot 17.00 uur.

Naast de talrijke kramen met bewonersinitiatieven, instellingen en professionele instanties is er dit jaar extra aandacht voor activiteiten door sportverenigingen en clubs. Veel te doen is er voor jong en oud: Hip Hop, Voetbaltoernooi, Kinderboerderij, De Hazenkamp Trampoline Bouncing Balls, Bungeerun, Draaimolen, Zweefmolen, Vogelshow, Scouting en Basketbal Wildcats.

Als hoogtepunt mag dit jaar ook weer de Lindenholt RUN worden gerekend die voor de tweede keer wordt georganiseerd. Vooral de Kids-Run (500 en 1000 meter) is een genot om naar te kijken.

Uiteraard is er veel aandacht voor de innerlijke mens met een zeer gevarieerd aanbod van eten en drinken.

Voor de muzikale omlijsting wordt gedurende de middag het podium gevuld met bijzondere optredens. Om te beginnen Rick Kreté, Rapper Jolan en Peggy Maes. Tussendoor zijn er in samenwerking met het Waalzinnig Festival optredens.

Vanaf 15.00 uur gaat het dak er af met THUNK! Deze formatie onderscheidt zich van veel andere coverbands door haar bezetting van 11 personen, waarvan vijf blazers! En natuurlijk maken de heerlijke stemmen van de zangeressen het helemaal af, van '60s soul tot '70s rock, '80s disco, '90s alternatieve en '00s R&B,

Vijverpop

Zaterdagavond 15 juni is er weer van 20.00 tot 24.00 uur Vijverpop met The Magical History Tour; Jan van Riet zang, Bart van Oort gitaar en zang, Tini Boer gitaar en zang, Han Verbakel basgitaar en zang, Jacques Boer drums.

The Magical History Tour speelt het Beatles repertoire. Op het programma staan de hits uit de beginjaren zestig tot en met Sergeant Pepper's, White Album en Abbey Road. Dat wordt swingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden