Medewerkers van AH Groenestraat verheugen zich op de verhuizing naar de nieuwe locatie in dezelfde straat.
Medewerkers van AH Groenestraat verheugen zich op de verhuizing naar de nieuwe locatie in dezelfde straat. (Foto: Dirk Brand)

Nieuwe locatie voor AH Groenestraat

Nijmegen - Albert Heijn aan de Groenestraat 193 in Nijmegen sluit zaterdag 6 juli om 16.00 uur voorgoed de deuren. De winkel verhuist naar een nieuw pand op het voormalige Smit-terrein. Het nieuwe filiaal is in dezelfde straat, 300 meter verwijderd van de oude locatie. De feestelijke opening is donderdag 11 juli om 11.00 uur. De nieuwe supermarkt wordt een flink stuk groter en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. Er is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Het afrekenen gaat snel met zelfscankassa's.

Alle medewerkers verhuizen mee naar de nieuwe locatie. "Bovendien krijgen we er collega's bij. De winkel is immers veel groter dan het pand op nummer 193", vertelt supermarktmanager Han Rikken. Omdat het versaanbod behoorlijk wordt uitgebreid met nieuwe producten krijgen alle medewerkers een gedegen training. De opening van de winkel op de nieuwe locatie wordt gevierd met allerlei activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en winacties.