De nieuwe bewoners ontvangen de sleutel uit handen van Henri Schimmel (BPD) en Johan Bombach (Trebbe Wonen).
De nieuwe bewoners ontvangen de sleutel uit handen van Henri Schimmel (BPD) en Johan Bombach (Trebbe Wonen). (Foto: )

Koningsdaal-Zuid helemaal bewoond

Nijmegen - De laatste bewoners van Koningsdaal-Zuid in Nijmegen ontvingen donderdag 20 juni de sleutel van hun nieuwe woning. Zij kregen de sleutel uit handen van Henri Schimmel (gebiedsontwikkelaar BPD) en Johan Bombach (Trebbe Wonen). Met de overhandiging van de laatste sleutel is Koningsdaal-Zuid na een bouwtijd van vier jaar voltooid. Er zijn ruim 220 woningen gerealiseerd.

De bewoners betrekken straks de woning van hun dromen: "De woning hebben we helemaal naar onze wens kunnen maken, mede dankzij de fijne begeleiding door de kopersbegeleider. De architectuur en juist de kleine details zoals het trappetje en de voordeur maken het voor ons écht af. Ook de locatie is fantastisch en we hebben een fantastisch uitzicht op het Honig-complex. We zijn ontzettend blij dat we hier mogen wonen en zijn van plan nog heel lang hier te blijven."

Het deel van Koningsdaal aan de zuidelijke kant van de laan van Oost-Indië is nu helemaal bewoond; Koningsdaal-Noord is nog in ontwikkeling. Onlangs startte de verkoop van 41 luxe appartementen, verdeeld over twee complexen en 19 vierlaagse stadsvilla's. Er zijn nog enkele appartementen en villa's beschikbaar. Later dit jaar worden appartementen in Park Krayenhoff in verkoop gebracht waarmee heel Koningsdaal wordt voltooid.

www.nieuwbouw-waalfront.nl/koningsdaal

Meer berichten