Presentator Harm Edens.
Presentator Harm Edens. (Foto: Ivo Hutten)

Intocht Vierdaagse bij Omroep Gelderland

Nijmegen - Omroep Gelderland doet rechtstreeks verslag van de intocht van de 103e Nijmeegse Vierdaagse. Op vrijdag 19 juli worden de wandelaars met open armen onthaald.

Na vier zware wandeldagen komen de wandelaars op vrijdag 19 juli binnenstromen op de Via Gladiola om hun kruisje in ontvangst te nemen. Omroep Gelderland doet tussen 14.00 en 18.00 uur live verslag van deze feestelijke binnenkomst. De intocht is te volgen via TV Gelderland, Facebook en de livestream op de website en in de app.

Ook dit jaar slaat Omroep Gelderland tijdens de Vierdaagse de handen ineen met andere regionale omroepen. Zo is de intocht niet alleen live te zien bij TV Gelderland, maar ook op de televisiezenders van Omroep Brabant, NH, RTV Oost, RTV Utrecht, Omroep West en RTV Drenthe. RTV Noord doet op zijn beurt online verslag: via een livestream houdt de omroep kijkers op de hoogte van de binnenkomst van de wandelaars. Zo is de intocht ook heel gemakkelijk buiten Gelderland te volgen.

Kan je de intocht niet live volgen? Zaterdag 20 juli wordt de uitzending herhaald op TV Gelderland tussen 13.00 en 17.00 uur.

Meer berichten