Feesten bij Van Ouds

Nijmegen - Bij Café Van Ouds in de Augustijnenstraat in Nijmegen heeft drie jaar op rij tijdens de Vierdaagsefeesten een huwelijksaanzoek plaatsgevonden. Van Ouds is op zoek naar kandidaten voor het vierde huwelijksaanzoek. Ben je van plan dit te doen? Stuur een bericht naar Café Van Ouds op Facebook.

Café Van Ouds denkt niet alleen aan de bier- en muziekliefhebber, maar ook aan de kleintjes. En daarom is dit jaar de Van Ouds Kidsclub weer van de partij. Tussen 14.30 en 17.30 kunnen kinderen meedoen aan tal van spelletjes, wordt er geschminkt, kunnen ze zelf limonade tappen uit de ranjakabouter en is er een knutselhoek.

Het publiek wordt voortdurend uitgedaagd om mee te doen aan spellen en quizzen. Met Miels Brievenbus volop interactie de mogelijkheid om nummers aan te vragen, de Van Ouds 'Bel & Win' waarbij je bekend TV-tunes kunt raden met verfrissende prijzen als beloning, tafeltennissen, sjoelen en bierpongen. Nijmeegs Happy Miel kondigt dagelijks alle bands aan, laat onvervalste krakers over het plein galmen en zorgt met spelletjes en quizjes voor hilariteit onder het publiek.

www.facebook.com/cafevanouds

Meer berichten