Fieke van Deutekom (bestuurder van Kalorama) en Frank van Rennes, (eigenaar Van Rennes Groep) schudden elkaar de hand na de ondertekening. Collega's en bewoners zijn hiervan getuigen.
Fieke van Deutekom (bestuurder van Kalorama) en Frank van Rennes, (eigenaar Van Rennes Groep) schudden elkaar de hand na de ondertekening. Collega's en bewoners zijn hiervan getuigen. (Foto: )

Bouw nieuw Centrum voor doofblinden

Beek - Kalorama bouwt in Beek een nieuw Centrum voor doofblinden. Aan de achterzijde van het terrein aan de Nieuwe Holleweg in Beek verrijzen twee compleet nieuwe gebouwen. "We gaan bouwen áchter het huidige Centrum voor doofblinden. De bewoners kunnen medio volgend jaar rechtstreeks van de oudbouw naar de nieuwbouw verhuizen. De bouwoverlast proberen we voor iedereen tot een minimum te beperken. Het heeft lang geduurd maar er gaat nu echt iets moois komen", vertelt Fieke van Deutekom, bestuurder van Kalorama. De feitelijke bouw begint in de eerste week van september.

"Dat je hier aangenaam kunt wonen, komt voor ons op de eerste plaats", gaat Van Deutekom verder. "De bewoners in de woongroepen vormen samen een zelfstandig huishouden. Waar gekookt en gegeten wordt en waar huishoudelijke taken zoals de was doen met elkaar worden verdeeld. Wij zorgen ervoor dat alle randvoorwaarden en faciliteiten in orde zijn. Zodat je hier straks niet alleen prettig kunt wonen maar dat het voor onze collega's ook fijn werken is."

www.kalorama.nl