Jubileum Domus Magnus: 15 zandsculpturen

Nijmegen - De landelijke woonzorgorganisatie Domus Magnus bestaat vijftien jaar. Ter ere van dit jubileum fungeerde het landgoed van de allereerste locatie in Brummen als decor voor vijftien grootse zandsculpturen. Waaronder die van De Sterreschans, de locatie in Nijmegen die gevestigd is in het voormalig schippersinternaat.

Tijdens een speciaal georganiseerd evenement wandelden de bewoners en hun dierbaren op unieke, kunstzinnige wijze door de geschiedenis van de woonzorgorganisatie. Een wandelroute langs alle locaties in de vorm van een zandsculptuur.

Op chronologische volgorde van de eerste locatie (2004, Brummen) naar de meest recente locatie (2018, Den Bosch) kon men alle panden van Domus Magnus in een miniatuur van zand van dichtbij bewonderen. De panden kloppen tot in de kleinste details: zo is de Sterreschans herkenbaar door het typerende torentje.

Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel.

www.domusmagnus.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden