Nijmeegs talent op podium met 'De 24 uur van Nijmegen'

Nijmegen - Tijdens 'De 24 uur van Nijmegen' staat er veel Nijmeegs talent op het podium.

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september levert 'De 24 uur van Nijmegen' een veelzijdig programma. Sjanneke Boerland won dit jaar de 'Sleutel van de Schouwburg' met haar idee voor een theaterprogramma van, voor en door Nijmegenaren. Met lezingen, workshops, optredens, mini-colleges en meer.

Theaterprogrammeur Lieke Jordens: ''Wij hebben voor dit plan gekozen, omdat het écht een programma is voor Nijmegenaren. Bovendien hadden we veel vertrouwen in het enthousiasme en de overtuigingskracht van Sjanneke Boerland. Er staat nu een prachtige line-up."

Het hele weekend zijn er activiteiten op twee locaties in de schouwburg: de theaterzaal en in het Theatercafé. Voor iedere leeftijdscategorie en in elk genre is er iets te zien of te doen. 24 vragen aan Sven Ratzke of 24 vragen aan Navarone, zangworkshop van Fay Claassen of Kika Spangers, acteerworkshops van Dennis Willekens of Stijn Fransen, lezing van Ronald van der Kemp of Pieter Roelofs.

Kaarten zijn voor de losse onderdelen te koop en variëren van 5 tot 15 euro per onderdeel. Ook kun je een passe-partout kopen voor zowel zaterdag als zondag. Bekijk het aanbod en koop je kaarten via de website van Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging.

Wil jij ook de 'Sleutel van de Schouwburg' winnen? Lever je plan en begroting in via secretariaat@stadsschouwburgendevereeniging.nl.

www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Meer berichten