Vrijwilliger Melanie van Stichting Hulpdienst Nijmegen nuttigt samen met mevrouw Beijnes de maaltijd. (Foto Ellen Wissink)
Vrijwilliger Melanie van Stichting Hulpdienst Nijmegen nuttigt samen met mevrouw Beijnes de maaltijd. (Foto Ellen Wissink) (Foto: )

Stichting Hulpdienst zoekt vrijwilligers

Nijmegen - Stichting Hulpdienst Nijmegen bestaat 60 jaar. Het is een vrijwilligersorganisatie die hulp biedt aan ouderen, langdurig zieken en mantelzorgers in Nijmegen. De stichting is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. "Ons streven is om dit mooie werk nog lang voort te zetten, dus een warm welkom aan nieuwe vrijwilligers. Samen een wandeling maken, een kopje koffie drinken of een boodschapje doen. Je zorgt voor gezelschap, een lach én het brengt voldoening! Dit kan bijvoorbeeld eens per week, maar minder vaak mag ook", aldus de stichting.

Mevrouw Beijnes is 91 jaar en woont alleen. Ze krijgt sinds 2012 vrijwilligershulp van Hulpdienst Nijmegen. Melanie kwam in eerste instantie als stagiaire en is nu een van de vrijwilligers die haar regelmatig bezoekt. "Het contact is heel waardevol. We leren veel van elkaar."

Wil je kennismaken met Stichting Hulpdienst Nijmegen? Bezoek dan geheel vrijblijvend de inloopavond in het kantoor aan de Groesbeekseweg 38 in Nijmegen op donderdag 29 augustus van 19.00 tot 20.30 uur. Vrijwilligers en cliënten staan je onder het genot van wat lekkers graag te woord.

www.hulpdienstnijmegen.nl

Meer berichten