(Foto Dennis Vloedmans)
(Foto Dennis Vloedmans) (Foto: )

Open Dag en proeflessen De Lindenberg

Nijmegen - De Lindenberg start het nieuwe cursusseizoen met een Open Dag op zondag 1 september en vrijblijvende proeflessen van dinsdag 2 tot en met zaterdag 7 september. Op die manier geeft het Nijmeegse huis voor de kunsten de mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten, cursussen te vergelijken én uit te proberen vóórdat de nieuwe cursist zich inschrijft. De Lindenberg heeft cursussen in muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven, voor kinderen en volwassenen.

Tijdens de Open Dag opent de Lindenberg van 14.00 tot 17.00 uur haar deuren en kunnen potentiële cursisten de accommodatie bekijken, vragen stellen en docenten ontmoeten. De Open Dag wordt aangekleed met optredens van cursisten van afgelopen seizoen en meedoe-lessen.

Ben je na de Open Dag nog niet zeker van je cursus of wil je een cursus eens uitproberen, volg dan vrijblijvend een proefles tijdens de Proeflessenweek. Daarna besluit je definitief of je je wilt inschrijven voor de cursus. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor een proefles: je mag gewoon binnen komen lopen en meedoen.

Het programma voor de Open Dag en de Proeflessenweek verschijnt binnenkort op www.delindenberg.com. Toegang is gratis en vrijblijvend.

Meer berichten