Vlnr. Julia (prijswinnaar), Kristel (prijswinnaar), dochter van Kristel, Mark (bestuurslid ondernemers vereniging Marikenstraat), Quirine (prijswinnaar). Niet op de foto prijswinnaar Johnny.
Vlnr. Julia (prijswinnaar), Kristel (prijswinnaar), dochter van Kristel, Mark (bestuurslid ondernemers vereniging Marikenstraat), Quirine (prijswinnaar). Niet op de foto prijswinnaar Johnny. (Foto: )

Prijswinnaars Vierdaagse Schoenactie Marikenstraat

Nijmegen - De afgelopen maand stond de Marikenstraat in Nijmegen in het teken van de Vierdaagse. In de straat hingen overspanningen met daaraan kleurrijke vlaggen en schoenen. De bomen op het Raadhuisplein en het Koningsplein waren voorzien van kunstgladiolen en door de hele Marikenstraat stonden bloembakken met gladiolen. Woensdag 14 augustus vond de prijsuitreiking plaats van de Vierdaagse Schoenenactie. Men kon een paar oude schoenen inleveren bij Hugo Boss in de Marikenstraat. Via de Facebookpagina van de Marikenstraat kon er worden gestemd op de mooiste paar schoenen. De vier personen met de mooiste paar schoenen wonnen een prijzenpakket t.w.v. 250 euro met hierin cadeaubonnen van winkels in de Marikenstraat.

Meer berichten