De Goffertboerderij kreeg een nieuw, modern interieur met Aziatische elementen waar Lisa met recht trots op is. (Foto: Maaike van Helmond)
De Goffertboerderij kreeg een nieuw, modern interieur met Aziatische elementen waar Lisa met recht trots op is. (Foto: Maaike van Helmond) (Foto: )

De nieuwe huiskamer van Nijmegen

Nijmegen - De Goffertboerderij, welke Nijmegenaar is er niet ooit geweest? Een begrip in de wijde omgeving dat onlangs een complete restyle onderging. "We hebben het gehele pand gemoderniseerd met behoud van een aantal authentieke elementen", vertelt Lisa Ke trots. Samen met haar compagnons is zij sinds 1 mei de trotse eigenaar van de Goffertboerderij waarin woensdag 4 september restaurant Mister Panda officieel zijn deuren opent.

"We hebben de afgelopen maanden echt ontzettend hard gewerkt", vertelt Lisa als ze terugblikt. En het resultaat mag er zijn. De Goffertboerderij is vanbinnen veranderd in een moderne zaak met Aziatische invloeden die met name tot uiting komen in de accessoires. Maar toch zijn er tegelijkertijd ook de nodige authentieke elementen bewaard gebleven. "We hebben onder andere de oude vloer en het gebinte in ere hersteld."

Niet alleen het interieur, maar ook de keuken onderging een complete restyle. "We hebben nu een open keuken gecreëerd die volledig is afgestemd op onze wensen en behoeften." En wat straks vanuit die keuken op tafel wordt getoverd, laat zich volgens Lisa het best omschrijven als fusion. "Op de kaart staan gerechten uit heel Azië, maar ook gerechtjes met een fusion twist, zoals bijvoorbeeld onze frikandel loempia, en dat alles tegen een vaste prijs." Daarnaast kunnen gasten bij Mister Panda op zaterdag en zondag ook terecht voor de lunch. "Hoewel we nog niet open zijn, kunnen mensen het menu wel alvast bekijken via onze website misterpanda.nl. Alles wordt bij ons in eigen keuken dagvers bereid en dat zullen onze gasten straks ook gaan proeven."

Meet the Panda

Wie nieuwsgierig is naar Mister Panda, hoeft overigens niet tot de officiële opening op 4 september te wachten. "Vanaf woensdag 28 augustus openen we namelijk al onze deuren voor een zogenaamde proefweek. Onder de noemen 'Meet the Panda' kunnen mensen tegen een gereduceerd tarief alvast een aantal van de gerechten komen proeven. Dit biedt ons team meteen de mogelijkheid om 'proef te draaien' en alles te perfectioneren voor we officieel onze deuren openen."

Voor iedereen

"Wij hopen dat Mister Panda weer de huiskamer van Nijmegen wordt die de Goffertboerderij altijd is geweest. Iedereen is dan ook welkom. Voor de allerjongste gasten hebben we zelfs een speciale speelhoek ingericht."

En wie nu bang is dat de Goffertboerderij voortaan alleen nog maar als restaurant fungeert, kunnen we geruststellen. "Ook de zalen hebben we opgeknapt en daardoor zijn we nog steeds de perfecte locatie voor feesten en partijen. Er kan bij ons dus ook nog steeds getrouwd worden. Dat is meteen een van de redenen die deze locatie voor ons zo perfect maakte. Er is zo ontzettend veel mogelijk, dat wij er het volste vertrouwen in hebben dat Mister Panda een groot succes gaat worden."

(Tekst: Maaike van Helmond)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden