Op reis in de bieb tijdens de Kinderboekenweek

Nijmegen - Tijdens de Kinderboekenweek van 2 tot en met 13 oktober staat het thema ‘Reis mee’ centraal. Op vier locaties in Nijmegen kunnen kinderen tijdens verschillende voorstellingen op reis met piratenschepen, een olifant en zelfs een zeepbel. Ook zijn er allerlei creatieve workshops, zoals LEGO-robots bouwen.

Het ‘Nijmeegs Kinderboekenfeest op reis’ is een reizend festival vol letters en taalplezier. In Bibliotheek Hatert kunnen peuters met hun ouders woensdag 2 oktober tussen 09.00 en 11.00 uur genieten van spannende reisverhalen, knutselactiviteiten of de voorstelling ‘Loet en de jongen in de zeepbel’ van Ruth Bakker. De voorstelling over Loet staat ’s middags om 14.30 uur ook in Lindenberg Aldenhof op het programma.

Het festival doet op woensdag 9 oktober Bibliotheek Oosterhout-De Klif en zaterdag 12 oktober Vincentius Vereniging in Lindenholt aan. Op deze locaties kunnen kinderen tussen 3 en 12 jaar LEGO-robots bouwen, meedoen aan improvisatietheater, aan de slag als journalist van de Kletskrant of kijken naar een vrolijke voorstelling.

Kijk voor alle activiteiten van de Bibliotheek Gelderland Zuid in de Kinderboekenweek op www.obgz.nl/kinderboekenweek.

Meer berichten