Voorlichting over warmtepompen

Wijchen - EnergieCoöperatie Leur houdt maandag 28 oktober een informatie-avond over warmtepompen. De bijeenkomst is in Sportcentrum Arcus aan de Campuslaan 14 in Wijchen van 20.00 tot 21.30 uur. Vrij entree.

Aan bod komen vragen als: Hoe werkt een warmtepomp en hoe draagt deze bij aan vermindering van de CO2-uitstoot? Wanneer is een warmtepomp zinvol en wat kun je doen om het alsnog zinvol te maken? Hoeveel geluid maakt de buiten-unit van de warmtepomp? Wat zijn de afmetingen en wat is de benodigde ruimte? Welke kosten zijn ermee gemoeid, wat zijn de besparingen en wat is de terugverdientijd? Zijn er mogelijkheden voor subsidie en/of duurzaamheidslening?

Belangstellenden dienen zich van tevoren aan te melden. Dat kan tot uiterlijk donderdag 24 oktober via www.energiecooperatieleur.nl. Geef daarbij het aantal deelnemers op.

EnergieCoöperatie Leur (125 leden) stelt zich ten doel om een bijdrage te leveren aan de overgang naar duurzaam energiegebruik. Gerealiseerde projecten tot nu toe zijn de zonneakker bij de Hagert en de zonnedaken van 't Mozaïek en Sportcentrum Arcus; in voorbereiding zijn de daken van het Achterom en de Suikerberg.

Meer berichten