Ayse en de Verliefde Wolk. (Foto: Jean van Lingen)
Ayse en de Verliefde Wolk. (Foto: Jean van Lingen) (Foto: )

Jeugdtheater in de Lindenberg

Nijmegen - Dit najaar kunnen ook de allerkleinsten in de Lindenberg in Nijmegen genieten van muziektheater, sprookjes en jeugdtoneel. Zo is zondag 27 oktober de voorstelling MEIS! (6+), een spannend en humoristisch sprookje in de vorm van een theatraal hoorspel vol pratende dieren en avonturen in het bos.

De fantasierijke wereld van peuters wordt gestimuleerd met KLaNK (2+) op zondag 3 november waarin een danseres en zangeres een klankrijke dans opvoeren. Alice in Wonderland (4+) van Mariska Simon komt zondag 10 november naar de Lindenberg.

Ayse en de Verliefde Wolk (6+) is een muziektheatervoorstelling gebaseerd op het gelijknamige Turkse sprookje, een culturele en muzikale reis op zondag 17 november. Zondag 24 november speelt Belle van Heerikhuizen de voorstelling De wereld & Ko (8+). In de Grote Ko-show vertellen Ko en zijn vader een verhaal over liefde en kwaad, dapperheid en domme pech. Een pleidooi voor fantasie, maar vooral voor de waarheid.

Zaterdag 30 november en zondag 1 december staat de Lindenberg in het teken van Sinterklaas met een nieuwe editie van het Pepernotencircus (4+). 'Wakker worden' is een spannend sinterklaasavontuur met muziek-, circus- en danscapriolen van de pietjes van de Lindenberg.

In Papa Gaai ging fietsen (2+) weeft Jeroen Schipper zondag 15 december tekst, muziek, dans en fantasie door elkaar tot een liedjesfeest waarbij het publiek volop mee mag klappen, zingen en dansen.

Voor meer informatie en kaarten: www.delindenberg.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden