Vlnr Hans Bijmans (Bijmans Assurantiën) en Ron Gerrits (VIB Rob van Horssen) voor het nieuwe pand aan de Kasteellaan 32 in Wijchen.
Vlnr Hans Bijmans (Bijmans Assurantiën) en Ron Gerrits (VIB Rob van Horssen) voor het nieuwe pand aan de Kasteellaan 32 in Wijchen. (Foto: )

Samenwerking leidt tot Heilbron Assurantiën

Nijmegen - Het pand aan de Kasteellaan 30 in Wijchen staat leeg. Bijmans Assurantiën kondigde ruim een jaar geleden aan er zijn intrek te nemen. Maar wie begin volgend jaar voor het voormalige bankgebouw staat, zal op de gevel geen Bijmans zien. Heilbron staat er dan. Onder deze naam gaan Bijmans Assurantiën uit Wijchen en VIB Rob van Horssen uit Beuningen vanaf 24 januari samen verder. Eén organisatie, één naam. Wie na deze datum binnenkomt treft de vertrouwde gezichten van zowel Bijmans Assurantiën als VIB Rob van Horssen. In totaal telt het nieuwe kantoor zo'n 35 medewerkers. Heilbron is een bekende naam in de verzekeringswereld, die staat voor een landelijke organisatie die al sinds 1932 actief is op het gebied van verzekeren, hypotheken en pensioenen.

VIB Rob van Horssen bestaat dit jaar 30 jaar. Daar zet Bijmans Assurantiën een historie van ruim 50 jaar tegenover. Eind 2018 nam Heilbron een belang in beide kantoren en verlieten René Bijmans en Rob van Horssen de organisatie. Beide kantoren zijn diep geworteld in de regio en zien het samengaan als een positieve stap voor de toekomst.

Ron Gerrits: "Voor beide kantoren gold en geldt dat het persoonlijk contact met de klant onze basis is. Daar blijven we voor zorgen. VIB Rob van Horssen beschikt al over volmachten van verzekeraars, hetgeen betekent dat de medewerkers zelf snel beslissingen nemen, en daarin het belang van de klant altijd mee kunnen laten wegen. Binnen de volmacht worden zelfstandig verzekeringen geaccepteerd, polissen opgemaakt en schades volledig afgewikkeld. Binnen Heilbron beschikken we over een nog groter aantal volmachten. Door het grotere aantal volmachten kunnen meer verzekeraars vergeleken worden en kan het beste product voor de klant worden aangeboden. Verder is de expertise van Bijmans en VIB dezelfde: de twee kantoren zijn actief op het gebied van verzekeringen: zorg, schade- en levensverzekeringen. Voor zowel particulieren als bedrijven. Maar ook voor een onafhankelijk hypotheekadvies, financiële planning, pensioenadvies en bedrijfsfinancieringen kan men straks bij Heilbron terecht."

Hans Bijmans en Ron Gerrits gaan de tweehoofdige directie vormen van het kantoor. Maar, benadrukken Hans en Ron, groter worden was niet het doel. "Het zorgt er voor dat we ook in de toekomst ons kunnen blijven specialiseren. En dat we de ontwikkelingen op het gebied van automatisering en digitalisering op de voet kunnen blijven volgen. Maar het betekent niet dat we anders gaan werken. Het contact met onze klanten is het belangrijkste. Dat verandert niet als er na 24 januari Heilbron op de gevel van ons kantoor staat."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden